Zorgeloos genieten bij Haven Lake Village
Laatste update: 1 december 2021
Bij Haven Lake Village bent u meer dan welkom. Ondanks de maatregelen die de overheid stelt, kunt u bij ons genieten van een zorgeloos en veilig verblijf. Haven Lake Village volgt de richtlijnen van het RIVM op. Zo houden wij rekening met het volgende:

- Wij zullen ten alle tijden de 1,5 meter afstand bewaken tijdens het in- en uitchecken.

Coronamaatregelen die nu van kracht zijn:

- Alle niet-essentiële winkels en dienstverlening, maar ook restaurants en cafés dienen gesloten te zijn tussen 17:00 en 05:00.

Restaurant Docks Fish & Grill is geopend voor onze gasten. Het diner dient doorgegeven te worden tussen 16:00 en 19:00 en zal gedurende de avond per gang worden uitgeserveerd. Geniet van onze full restaurant experience!

Op donderdag tot en met zondag is het restaurant van Docks Fish & Grill geopend voor lunch. Houdt er wel rekening mee dat u een coronatoegangsbewijs nodig heeft indien u in het restaurant wilt plaatsnemen.

- Alle essentiële winkels, zoals supermarkten en drogisterijen dienen gesloten te zijn tussen 20:00 en 05:00 uur.

- Het coronatoegangsbewijs is nodig voor iedereen boven de 13 jaar in de horeca, evenement of culturele voorstelling.

Bij Haven Lake Village hoeft u geen coronatoegangsbewijs te laten zien. Er kan namelijk onderling 1,5 meter afstand gehouden worden tijdens het inchecken en u beschikt over een privé villa waarbij u niet met anderen in aanraking zal komen.