The Village
Haven Lake Village
Even helemaal tot rust komen, weg van de dagelijkse sleur? Kies dan voor een van onze waterwoningen in Haven Lake Village. Puur genieten in een luxe, nieuw en geheel vrijstaand vakantiehuis tussen Loosdrecht en de Vecht.

Haven Lake Village is omgeven door natuur, water en historische buitenplaatsen. Onze locatie bevindt zicht te midden van Amsterdam, Amersfoort en Utrecht.

Daarom kies je voor Haven Lake Village:
Centrale Ligging
Informele setting
Persoonlijke aandacht
Gastvrij en flexibel
En misschien wel het belangrijkste; een gezellige entourage waar je je thuis voelt!
KOM HELEMAAL TOT RUST
Sla de deuren open en geniet van de rust die de omgeving te bieden heeft. De ideale plek om aan de steiger zitten om een ijsvogel te spotten, een hengel uit te gooien of een mooie vaartocht maken. Stap vanuit je privé aanlegsteiger je sloep in, waar je al vroeg in de ochtend kan starten met het maken van een prachtige tocht over de Vecht en Loosdrechtse Plassen. Daarnaast is het ook mogelijk om een avontuurlijke route te kanoën door het prachtige Kortenhoefse natuurgebied. Schuif aan het einde van de dag aan bij de buren van Docks Fish & Grill, een gezellig, idyllisch en smaakvol restaurant.
Haven Lake Village is centraal gelegen in de prachtige Gooi- en Vechtstreek en is makkelijk bereikbaar. Onze unieke locatie direct aan het water zorgt voor een gezellige ambiance.