EEN UNIEK PROJECT OP EEN UNIEKE LOCATIE
Haven Lake Village is uw luxe toevluchtsoord voor een uniek verblijf op het water. Ons personeel streeft ernaar om een zo hoog mogelijke service aan te bieden en de kwaliteit van onze dienstverlening te waarborgen, zodat u optimaal van uw vakantie in Kortenhoef kunt genieten.

U bent van harte welkom om in één van de vrijstaande vakantiehuizen tussen Loosdrecht en de Vecht te verblijven. De villa’s worden omringd door de Loosdrechtse Plassen en eindeloos groen, maar dankzij de centrale ligging bent u toch binnen 20 minuten in Amsterdam of Utrecht.
HET DUURZAME HAVEN LAKE VILLAGE
We begrijpen hoe belangrijk het is om zowel lichamelijk als geestelijk uit te rusten. De groene omgeving speelt daarbij een cruciale rol, want natuur is niet alleen mooi, het heeft ook een aanzienlijk positief effect op ons gevoel en emoties.

De villa’s liggen aan de Kortenhoefse Plassen; een prachtig gebied dat is omgeven door prachtig natuur. Voor de bouw van het project is er gekozen voor een zo duurzaam mogelijke uitvoering. De woningen zijn zeer luxe afgewerkt en bestaan uitsluitend uit hoogwaardige en duurzame materialen. Daarnaast zijn de villa’s geheel zelfvoorzienend; zo wordt elektriciteit zelf opgewekt via de zonnepanelen op het dak.
Kies voor het duurzame Haven Lake Village:
100% energie neutraal
Gebouwd van duurzame materialen
Uitstekend geïsoleerd
Gebruik van biologisch afbreekbare schoonmaakproducten
Afval scheiden, GFT, restafval, glas, papier en plastic
Ligging in een prachtige natuurlijke omgeving
Veilige omgeving met camera bewaking
En misschien wel het belangrijkste; een gezellige entourage waar je je thuis voelt!