FAQ
Wanneer kan ik in- en uitchecken?
Inchecken: vanaf 15:00 uur tot 20:30 uur, indien u later wilt inchecken dan 17:00 uur gelieve dit aan te geven per mail: info@havenlakevillage.nl.
Uitchecken: tot 11:00 uur.
Is er een minimum aantal nachten voor het verblijf?
Ja, minimaal twee nachten.
We hebben een baby bij ons, heeft Haven Lake Village een kinderbedje?
Haven Lake Village beschikt over twee kinderbedjes welke geschikt zijn voor een baby/peuter. Indien u een reservering maakt, is het aan te raden om dit meteen aan te geven zodat wij hier rekening mee kunnen houden.
Wat is het verschil tussen de vier villa’s?
Enkel het interieur, zoals de stoffering en het behang. De basis van de villa is identiek aan elkaar.
Kan ik een boeking kosteloos annuleren?
Indien een reservering wordt geannuleerd, zijn annuleringskosten verschuldigd. De bedragen zijn afhankelijk van de datum van annulering ten opzichte van de datum van aankomst en zijn opvraagbaar bij de receptie. De annuleringsvoorwaarden kunt u vinden onder contact -> voorwaarden.
Hoeveel bedraagt de toeristenbelasting?
De toeristenbelasting bedraagt €1.27 per persoon per nacht en dit bedrag wordt betaald op de locatie zelf.
Zijn de villa’s rolstoelvriendelijk?
De villa’s zijn toegankelijk voor mindervaliden. De woning bevat geen obstakels, zijn gelijkvloers en beschikken over brede deurposten zodat je overal kunt komen met je rolstoel. Tevens is er één douchestoel aanwezig.
Wat is er in de omgeving van Haven Lake Village te doen?
Op de website van Haven Lake Village staan onze faciliteiten, activiteiten in de buurt en restaurants in de buurt vermeld. Ga naar havenlakevillage.nl/experience/
Is een huisdier toegestaan?
Nee, huisdieren zijn in en rondom de villa’s niet toegestaan.
We hebben drie kinderen, is het mogelijk om een extra bed te plaatsen?
Haven Lake Village beschikt over een extra uitklap bed die tegen betaling bijgeboekt kan worden. Geef dit gelijk aan wanneer je een boeking maakt, er is er namelijk maar één beschikbaar.
Beschikken de villa’s over een kinderstoel?
Een kinderstoel is als optie bij te boeken voor €25,00 euro bij het boeken van uw verblijf.
Hoe kan ik een boeking wijzigen?
Indien u, na de totstandkoming van de overeenkomst, wijzigingen in de overeenkomst wenst aan te brengen is Haven Lake Village niet verplicht die te accepteren. Het is ter vrije keuze van Haven Lake Village om te bepalen of en in hoeverre die wijzigingen door haar worden geaccepteerd. In het geval Haven Lake Village uw wijzigingen accepteert, kan Haven Lake Village wijzigingskosten bij u in rekening brengen. Neem vooral contact op met het personeel van Haven Lake Village.
Wat is het bedrag van de borg?
U bent bij aanvang verplicht om een waarborgsom te betalen van €300,00 euro. De borg kunt u contant of per pin voldoen en zal na uw verblijf, bij goedkeuring van de villa, worden teruggeboekt/terugbetaald.
Hoe vaak worden de villa’s schoongemaakt?
De villa’s worden na elk verblijf schoongemaakt. Indien u langer verblijft, dan word de villa twee keer per week schoongemaakt. Wilt u een extra schoonmaak, dan kunt u dit kenbaar maken bij één van de receptie medewerkers.
Wat kost een overnachting?
De kosten voor het verblijf variëren. De prijs is afhankelijk van de periode, de verblijfsduur en het aantal personen. Vul tijdens het boeken de juiste gegevens in voor de actuele prijzen voor de gewenste data.
Is er een strijkbout / stoomapparaat aanwezig in de villa?
Elke villa beschikt over zijn eigen Philips stoomapparaat.
Hiermee verwijder je gemakkelijk kreukels en luchtjes uit je kleding.
Het stoomapparaat vind je in de kledingkast van de masterbedroom.
Is het ook mogelijk om de boeking op de locatie zelf te betalen?
Nee, dit is niet mogelijk. Bij de reservering dient u een vooruitbetaling van 100% te voldoen van het te betalen bedrag.
Waar zijn jullie huisregels/algemene voorwaarden te vinden?
Op de site van Haven Lake Village 'contact' -> 'voorwaarden'
Is het mogelijk om eten te laten bezorgen naar de villa’s?
Bij ons naastgelegen restaurant Docks Fish & Grill is het mogelijk om diner te bestellen of af te halen tot 21:00. Uiteraard is het ook mogelijk om via bekende bezorg websites eten te bestellen. Zij kunnen jouw bestelling gemakkelijk tot de deur van je villa bezorgen. Het inhuren van een externe kok is niet toegestaan. Gerechten met open vuur zijn eveneens niet toegestaan.
Welk koffiezetapparaat staat er in de villa?
Alle villa’s beschikken over een Nespresso koffiezetapparaat en losse melkopschuimer. De eerste vier koffiecups worden aangeboden door Haven Lake Village. Bij de receptie zijn Nespresso pakketten af te halen tegen betaling.
Hoeveel personen zijn er toegestaan in de villa?
De villa beschikt over twee slaapkamers. Het is dus mogelijk om met vier personen te overnachten in Haven Lake Village. Vorm je een gezin van vijf? Dan beschikken wij over een extra uitklap bed. Echter is het alléén mogelijk hier gebruik van te maken als het gaat om twee ouders met drie kinderen.
Is er een mogelijkheid om te koken in de villa?
De villa’s beschikken over een ruime open keuken met kookeiland en twee barkrukken. Het is uiteraard mogelijk om te koken in de ruime keuken. De keuken beschikt over de volgende apparatuur: oven, magnetron, inductieplaat met Bora afzuigsysteem, koelkast, vriezer, Quooker en een vaatwasser. Het inhuren van een externe kok is niet toegestaan. Gerechten met open vuur zijn eveneens niet toegestaan.
Is er een wasmachine aanwezig in de villa?
Er is geen wasmachine aanwezig in de villa, wel is het mogelijk om gebruik te maken van onze laundry services. Meer hierover? Vraag ernaar bij de receptie
Kan ik met mijn eigen boot arriveren bij Haven Lake Village?
Ja, het is mogelijk je boot af te meren bij ons. Informeer het personeel tijdig zodat wij een plek vrij kunnen houden in de haven.
Is het mogelijk om van de zomer te barbecueën op het terras van de villa?
Helaas is het niet toegestaan om te barbecueën tijdens het verblijf.
Is er een föhn aanwezig in de woning?
Ja, elke villa beschikt over een losse föhn. Deze is te vinden in de lade van de badkamer.
Is het mogelijk om te zwemmen vanaf de woning?
Elke Villa beschikt over een zwemtrap, het is echter niet toegestaan om te zwemmen in de jachthaven. Let er op dat de villa’s zich bevinden in een jachthaven waardoor er boot verkeer aanwezig is.
Wat zijn de mogelijkheden voor het vieren van mijn verjaardag?
Iets te vieren? Haven Lake Village denkt graag met je mee. Wij bieden verschillende add-ons aan om het verblijf zo feestelijk mogelijk te maken. Helaas is het niet toegestaan om meer dan twee gasten uit te nodigen in de villa. Het is niet toegestaan om feesten of partijen te organiseren in de ruimste zin van het woord. Zelf de villa versieren is ook niet toegestaan zonder overleg en toestemming met een van onze medewerkers.
Luxe villa’s met semi hotel service, wat houdt dat in?
Dit houdt in dat wij meer service dan alleen de kale huur van een villa aanbieden. Zo is er in de villa aanwezig; handdoekenpakket, toiletpapier, shampoo/conditioner/handzeep, schoonmaakmiddelen, peper/zout en vaatwasblokjes.
Mag ik eigen fietsen meenemen?
Ja dit mag, u kunt deze plaatsen in de daarvoor bestemde stalling. In de woningen is het niet toegestaan om fietsen of andere vormen van mobiliteit neer te zetten. Ook kunnen er fietsen gehuurd worden bij Haven Lake Village. Vraag de medewerkers hiernaar indien u interesse heeft.