Ontdek de omgeving van de Gooi- en Vechtstreek en ervaar de natuur in zijn puurste vorm. Ongeacht het seizoen kunt u zich tijdens uw verblijf in Haven Lake Village uitstekend vermaken.
Verras uw geliefde met een romantische lunch aan boord van één van onze luxe sloepen, dineer aan het water bij restaurant Docks Fish & Grill, of geniet in alle rust in uw eigen watervilla waar wij met plezier uw ontbijt verzorgen.

Lees hier meer over de activiteiten en faciliteiten die Haven Lake Village te bieden heeft!
FACILITEITEN
De villa’s zijn gelegen aan het water, maar hoe leuk is het om het water op te gaan met uw eigen boot of sloep en daarmee de Kortenhoefse wateren te ontdekken? In de aangrenzende Jachthaven kunt u een sloep, motorboot, sup of kano huren. Er zijn verschillende opties om uw dag compleet te maken. Denk daarbij aan een verzorgde lunch aan boord of een heerlijke borrelplateau. Met een sloep kunt u naar de Vecht varen en zelfs naar de Loosdrechtse Plassen toe indien u vroeg vertrekt. Daarnaast kunt u met een kano een avontuurlijke tour maken. Blijft u liever op het land? Kies dan voor de solexen om het charmante Gooi mee te ontdekken.
ACTIVITEITEN
In de omgeving van Kortenhoef is er ook op het gebied van kunst en cultuur genoeg te beleven. Klik op één van de onderstaande buttons voor meer informatie over de activiteiten.
SHOPPING
Heeft u zin om een dagje lekker te gaan winkelen? Dit zijn de meest dichtbij zijnde locaties.
FAVOURITE RESTAURANTS
Culinair genieten in de buurt van Haven Lake Village? Hier kunt u terecht!