IJSBAD
Bij Haven Lake Village doen we er alles aan om jouw verblijf onvergetelijk te maken en ons ijsbad arrangement is de perfecte aanvulling op onze reeks ontspannende voorzieningen. De rustgevende omgeving van Haven Lake Village biedt de ideale setting om jezelf te verwennen en te herstellen.

Het nemen van een ijsbad heeft meerdere voordelen voor zowel de fysiek als mentale gezondheid. Zo kun je beter omgaan met stress, verbetert het je focus, ga je gelukkiger door het leven en je verkleint het risico op een burn-out. Dompel jezelf nu onder bij Haven Lake Village en ontdek de voordelen.
Boost voor het immuunsysteem
Meer energie
Verbeterde huid
Stress controle
Verbeteren mentale gezondheid
Draagt bij een rustige en relaxte mindset
Smoothie
Bij Haven Lake Village geloven we in het ultieme welzijn van lichaam en geest. Daarom ontvang je naast ons verfrissende ijsbad een extra verrukkelijke traktatie - onze antioxidant- en eiwitsmoothies!

Na een ontspannend ijsbad verdient je lichaam niets minder dan het allerbeste. Onze antioxidant- en eiwitsmoothies zijn gemaakt van voedzame ingrediënten om je spieren te herstellen en je lichaam te revitaliseren.

Boek nu het ijsbad en smoothie voor maar €24,99