Nu de dagen korter worden en de bladeren langzaam oranje beginnen te kleuren, is dit het ideale weer om te ontspannen. Zin om met een heerlijk gevoel de winter door te gaan? Boek dan het wellness arrangement, welke ideaal is voor stellen die samen de rust en ruimte willen opzoeken. Het wellness arrangement bevat twee overnachtingen in één van de watervilla’s. Om het bezoek aan Haven Lake Village compleet te maken ontvangt u als gast een sauna entree voor SpaSereen voor twee personen (t.w.v. €42,50p.p.).

Het wellness arrangement is te boeken tot en met 31 maart 2023 en is enkel te boeken via onze eigen website www.havenlakevillage.nl

Onderstaande code is in te vullen onder het kopje 'kortingscode' bij uw boeking:
WELLNESS
SPASEREEN MAARSSEN
Om onze gasten nog meer ontspanning te bieden, kunt u terecht bij SpaSereen. SpaSereen staat bekend om zijn luxe en kwaliteit, wat aansluit op Haven Lake Village. Zo puur, zo aangenaam, dat is het motto van SpaSereen. Naast diverse saunacabines, heeft SpaSereen nog meer faciliteiten. Denk hierbij aan zwembaden, whirlpools, zoutwaterbaden en een À la carte restaurant.


Sauna op het water
Binnenzwembad met whirlpool
Buitenzwembad
Zoutkristalcabine
Rustruimte op het water
Amphi cabine
Ontsnap tijdens je verblijf in Haven Lake Village aan de dagelijkse drukte en laad volledig op in één van de watervilla’s. Maak gebruik van luxe faciliteiten zoals de dubbele regendouche, het riante buitenterras met Heatsail heather of het mooie buitenbad en geniet van een prachtig uitzicht op het water.
Optioneel bij te boeken:
Om het verblijf in Haven Lake Village compleet te maken bieden wij een ontspanningsmassage of een duomassage aan. Deze massages zijn op basis van beschikbaarheid en worden verzorgd door een professional in uw eigen watervilla. De ontspanningsmassage duurt 60 minuten en is de perfecte manier om uw hele lichaam te laten ontspannen.

Prijzen
Ontspannings massage € 90,00 p.p.
Duo massage € 90,00 p.p.

De massages dienen minimaal 14 dagen van te voren doorgegeven te worden via ons e-mailadres info@havenlakevillage.nl

* Het wellness arrangement is enkel te boeken voor twee personen en dient direct bij het reserveren verzilverd te worden. Deze actie is helaas niet geldig in combinatie met andere acties

** SpaSereen is enkel met de auto te bereiken en ligt op 25 minuten rij afstand van Haven Lake Village. Daarnaast is het verplicht om tijdens het maken van de reservering de dag waarop jullie gebruik willen maken van SpaSereen aan te geven, dit i.v.m. de beschikbaarheid.