Wilt u uw verblijf nog aangenamer maken? Speciaal voor u hebben wij een aantal arrangementen samengesteld. Wij passen de arrangementen aan op het seizoen.

In de omgeving van Haven Lake Village is van alles te beleven. Breng een bezoek aan SpaSereen en geniet van een heerlijk wellness arrangement. Daarnaast is het mogelijk om optioneel een massage bij te boeken in uw eigen villa.

Wilt u uw geliefde, vriend of familielid verassen? Kies dan voor het iets te vieren arrangement waarbij de champagne koud staat bij aankomst en uw feestelijk wordt onthaald in de villa met luxe helium ballonnen.

Een ware beleving toevoegen aan je verblijf in Haven Lake Village? De cocktail experience box zorgt voor een unieke avond waarbij je de geheimen van het cocktail shaken ontdekt en de meest gewilde cocktails leert maken en uiteraard proeven.

De arrangementen zijn gemakkelijk te boeken door middel van een speciale code die vermeld staat bij het arrangement. Sommige arrangementen staan aangegeven bij onze add-ons. Deze kun je tijdens de reservering aanklikken. Deze code kunt u enkel vergelden tijdens het boeken op onze eigen website.
ARRANGEMENTEN