Shake It!
Altijd al een expert willen zijn in cocktails shaken en wil je die dan ook het liefst gelijk op drinken? Er zijn twee te gekke cocktailboxen beschikbaar waarin alle ingrediënten voor 3 premium cocktails voor twee personen inzitten. Verder zit er in de box een RVS cocktailshaker en zorgen wij ervoor dat er glaswerk en ijsblokjes in de villa klaar staan. Onder begeleiding van professionele instructievideo's kunnen de mooiste en lekkerste cocktails geshaket worden.

Deze unieke ervaring is vanaf nu bij te boeken bij jouw aankomende verblijf! De box kost €85,00 en kan gereserveerd worden door een mail te sturen naar info@havenlakevillage.nl.

De cocktailboxen kunnen besteld worden tot drie dagen voor het verblijf.
Cocktailboxen
Girls Night Out
Speciaal voor vriendinnen is deze Girls Night Out cocktailbox samengesteld. De box bestaat uit drie geweldige cocktails en zorgt gegarandeerd voor een leuke middag of avond! De Girls Night Out box bestaat uit de volgende cocktails:

Cocktail 1 is niet alleen voor het oog al een plaatje, hij smaakt ook nog eens heerlijk! Op 'n Roze Wolk heet de cocktail, die gegarneerd wordt met een suikerspin. Sweet! Deze roze complexe cocktail heeft alle ingrediënten om het er fantastisch uit te laten zien.

Cocktail 2 is de Liqor 43 Cuarenta Y Tres Sour. De spaanse likeur is de basis voor deze fruitige maar zure cocktail. Misschien ben je al bekend met de Whiskey sour? Dan is deze 43 Sour ook zeker het proberen waard!

Cocktail 3 is de welbekende Pornstar Martini. Deze elegante cocktail staat niet alleen chique, hij smaakt ook nog een heerlijk. De pure en zoete smaak van passievrucht zorgt voor een gegarandeerd voor een smaakexplosie.
Favorites
Er zijn drie klassiekers samengesteld in deze Favorites cocktailbox. De cocktails hebben alle drie een eigen hoofdingrediënt: gin, wodka of rum is de basis van de cocktail. De Favorite box bestaat uit:

Cocktail 1 is de Tom Collins cocktail. Deze cocktail is op basis van gin en citroen en zorgt voor een frisse smaak. Wist jij dat de oorspronkelijke Tom Collins met jenever werd gemaakt? Later is dit vervangen door Old Tom Gin en vandaar de naam.

Cocktail 2 is de welkbekende Mai Tai. Deze cocktail is op basis van rum en wordt geserveerd in een whiskyglas. Deze Tiki-cocktail is een vrolijke cocktail die op vele manieren te bereiden is.

Cocktail 3 is net als in de Girls Night Out box de Pornstar Martini. Deze alltime favorite is zowel voor mannen als voor vrouwen een genot om te drinken. Deze zoete cocktail is de ideale afsluiter van een unieke cocktail ervaring.