Ontdek de Gooi- en Vechtstreek
Vakantieverblijf Haven Lake Village bevindt zich in het midden van een zeer bijzonder natuurgebied in Nederland. Naast de gemakken en luxe faciliteiten van de villa’s zelf, is de prachtige omgeving een essentiële reden waarom men voor Haven Lake Village kiest.

Het waterrijke gebied is ideaal voor recreatie met de hele familie. Dankzij het schone water kunt u hier uren zwemmen, varen en genieten op het water. Met de kano of één van onze luxe sloepen ontdekt u met plezier de charmante Gooi- en Vechtstreek.
Daarnaast is er in dit gebied een ruim assortiment aan flora en fauna en leert u door Haven Lake Village de pracht van de Nederlandse natuur nog beter kennen.
Ontdek de Loosdrechtse Plassen
De Loosdrechtse Plassen is zeer geliefd onder een gevarieerd publiek. Dankzij haar diversiteit en ruime assortiment aan horecagelegenheden, zijn de Loosdrechtse Plassen één van de populairste wateren van Nederland. Van een stilte plas tot aan drukke terrassen en gezellige jachthavens; op de Loosdrechste Plassen is er voor ieder wat wils.
Zo kunt u heerlijk lunchen en dineren bij één van de vele lounges en beachclubs in Loosdrecht. Blijft u liever op het water? Dan zijn er ook genoeg mogelijkheden om aan te meren bij de recreatie eilanden op de plassen voor een picknick in de zon. Daarnaast hebben de echte avonturiers ook de mogelijkheid om te overnachten op de boot of een van de eilanden, waarvan enkelen zelfs beschikken over sanitaire voorzieningen.
Ontdek de Vecht
De Vecht biedt naast schoonheid ook een rijke historie en cultuur. Al tijdens de Romeinse tijd speelde deze Nederlandse rivier een belangrijke rol in het dagelijks leven . Tijdens de Gouden Eeuw bouwden Amsterdamse kooplieden hier hun riante buitenhuizen, en ook vandaag de dag zijn deze landhuizen erg populair op de Nederlandse huizenmarkt. De prachtige miljoenenvilla’s van het Gooi zijn bovendien goed zichtbaar vanaf een vaartocht op de Vecht.
De Vecht is ongeveer 42 kilometer lang en mondt uiteindelijk uit in het IJmeer bij Muiden. Andere plaatsen langs de Vecht zijn o.a.: Utrecht, Maarssen, Breukelen,

Nieuwersluis, Loenen a/d Vecht, Vreeland, Nigtevecht, Nederhorst den Berg en Weesp.
Ontdek de Kortenhoefse Plassen
Het gebied voor de ruimte, rust en waterplezier. De "Wijde Blik", de naam zegt het al, een groot uitgestrekt gebied met prachtige vergezichten. De plas staat ook bekend om zijn wonderschone zonsondergangen. Op de plas bevinden zich zeven prachtige eilanden en diverse zandbanken, waar u heerlijk kunt recreëren. Voor de kleintjes zijn de eilanden voorzien van afgebakende zwemstrandjes. De plas is verbonden met de Vecht en de Loosdrechtse plassen.
De plas heeft kristalhelder water en bijna overal een zandbodem. Het water is zeer geschikt om te zwemmen en te vissen. Het bodemverloop is zeer gevarieerd met hier en daar grote dieptes. Dikke rietkragen en overhangende bomen bekleden de oevers. Snel varen is hier niet toegestaan waardoor de rust gewaarborgd blijft.