Tijdens uw verblijf optimaal ontspannen? Boek dan ons wellness arrangement, welke ideaal is voor stellen die samen de rust en ruimte willen opzoeken.

Wanneer u verblijft bij Haven Lake Village betaald u maar liefst € 35,00 euro entree voor uw bezoek aan SpaSereen Maarssen*

Het wellness arrangement is enkel te boeken via onze eigen website www.havenlakevillage.nl
Onderstaande code is in te vullen onder het kopje 'kortingscode' bij uw boeking:
WELLNESS

Daarnaast vragen wij u een mail te sturen naar: info@havenlakevillage.nl waarbij u aangeeft op welke dag u SpaSereen wilt bezoeken, met hoeveel personen en of u gebruik wilt maken van de extra's hieronder aangegeven.

* Tijdens de weekenddagen betaald u € 3,00 euro extra entree p.p.

Exclusief badjassen, badhanddoeken en slippers, wel af te halen bij SpaSereen. Prijzen:
Badhanddoeken € 9.50, badjassen € 9.50 p.s. en slippers € 8.50
SPASEREEN MAARSSEN
Om onze gasten nog meer ontspanning te bieden, kunt u terecht bij SpaSereen. SpaSereen staat bekend om zijn luxe en kwaliteit, wat aansluit op Haven Lake Village. Zo puur en aangenaam, dat is het motto van SpaSereen. Naast diverse saunacabines, heeft SpaSereen nog meer faciliteiten. Denk hierbij aan zwembaden, whirlpools, zoutwaterbaden en een À la carte restaurant.


Sauna op het water
Binnenzwembad met whirlpool
Buitenzwembad
Zoutkristalcabine
Rustruimte op het water
Amphi cabine
Optioneel bij te boeken:
Om het verblijf in Haven Lake Village compleet te maken bieden wij een ontspanningsmassage of een duomassage aan. Deze massages zijn op basis van beschikbaarheid en worden verzorgd door een professional in uw eigen watervilla. De ontspanningsmassage duurt 60 minuten en is de perfecte manier om uw hele lichaam te laten ontspannen.

Prijzen
Ontspannings massage € 90,00 p.p.
Duo massage € 90,00 p.p.

* De massages dienen minimaal 14 dagen van te voren doorgegeven te worden via ons e-mailadres info@havenlakevillage.nl