Tijdens uw verblijf optimaal ontspannen? Boek een verblijven bij Haven Lake Village in de maanden november tot maart en ontvang gratis toegang tot Thermen Maarssen, ideaal voor stellen die samen de rust en ruimte willen opzoeken!

Wanneer u verblijft bij Haven Lake Village tussen 1 november en 31 maart 2024 , ontvangt u gratis entree voor uw bezoek aan Thermen Maarssen.
(Ter waarde van € 47,00 euro p.p.)

Het wellness arrangement is enkel te boeken via onze eigen website www.havenlakevillage.nl
Onderstaande code is in te vullen onder het kopje 'kortingscode' bij uw boeking:
WELLNESS

Daarnaast vragen wij u een mail te sturen naar: info@havenlakevillage.nl waarbij u aangeeft op welke dag u Thermen Maarssen wilt bezoeken, met hoeveel personen en of u gebruik wilt maken van de extra's hieronder aangegeven.

Exclusief badjassen, badhanddoeken en slippers, wel af te halen bij Thermen Maarssen. Prijzen:
Badhanddoeken € 12.50 p.s., badjassen € 13.50 p.s. en slippers € 9.50

* Geldig vanaf 2 nachten voor twee personen in de periode van 1 november 2023 tot en met 31 maart 2024
THERMEN MAARSSEN
Om onze gasten nog meer ontspanning te bieden, kunt u terecht bij Thermen Maarssen. Deze wellness staat bekend om zijn luxe en kwaliteit, wat aansluit op Haven Lake Village. Luxe, natuur en weldadige wellness, dat is het motto van Thermen Maarssen. Naast diverse saunacabines, heeft Thermen Maarssen nog meer faciliteiten. Denk hierbij aan zwembaden, whirlpools, zoutwaterbaden en een À la carte restaurant.


Sauna op het water
Binnenzwembad met whirlpool
Buitenzwembad
Zoutkristalcabine
Rustruimte op het water
Amphi cabine
Optioneel bij te boeken:
Om het verblijf in Haven Lake Village compleet te maken bieden wij een ontspanningsmassage of een duomassage aan. Deze massages zijn op basis van beschikbaarheid en worden verzorgd door een professional in uw eigen watervilla. De ontspanningsmassage duurt 60 minuten en is de perfecte manier om uw hele lichaam te laten ontspannen.

Prijzen
Ontspannings massage € 90,00 p.p.
Duo massage € 90,00 p.p.

* De massages dienen minimaal 14 dagen van te voren doorgegeven te worden via ons e-mailadres info@havenlakevillage.nl